File de poveste

miercuri, 30 aprilie 2014

Sa fim in rand cu lumea...dar altfel! :)

       Isteria lansata de Pharrelle cu piesa lui cea vesela "Happy" a lansat o moda in social media. Dupa miile de filmulete cu variante proprii ale videoclipului "Happy" care mai de care mai amuzante, cu catei, purcei, copii si oameni care prezinta firme sau orase, acum ultima moda este sa postezi zilnic o poza din ziua respectiva, campanie avand numele de #100happydays.
       Initiativa...bine venita si foarte faina. Te face sa reflectezi si sa gasesti un moment fericit si in cele mai ciudate zile. Ceea ce este MINUNAT!
       Pana aici suntem in grafic. Deoarece de azi...incepem si noi pe pagina de facebook Pentru ca TU poti (https://www.facebook.com/dusha.muscalu)  o astfel de campanie. Doar ca...diferita!
       Timp de 100 de zile, voi posta 100 de happy songs. Muzica si versurile ne influenteaza viitorul si prezentul pentru ca stim cat de puternice sunt cuvintele. Industria muzicala nu iti prea da de ales. Daca nu te-a parasit inca, cu siguranta o va face pentru altu/alta si tu vei sta si vei suferi. Dar inca o/il iubesti si o/il vrei inapoi. Si stai si te rogi. Cam asta e mesajul pieselor.
        Asa ca timp de 100 de dimineti de acum incolo...pregatiti-va sa va incepeti ziua altfel! Pozitiv, magic si pliiin de iubire! :)
        Astept propuneri si sa-mi spuneti cum vi se pare melodia din ziua respectiva. Like, iar daca nu iti place da share sa afle si altii de campanie. Poate lor le place! ;)

     
         Pregatiti? #100happysongs

                                                             Magie si iubire!
                                                          Andrada Muscalu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu