File de poveste

joi, 16 aprilie 2015

Dragostea adevarata te va face sa...

     Dragostea adevarata nu o gasesti la orice colt. Ea vine si te ia prin suprindere. Nu te avertizeaza inainte. Vine cand te astepti mai putin si cu cine te astepti mai putin. Si iti ofera mereu o poveste care incepe cu "Mai stii cum ne-am cunoscut?". O poveste pe care o vei spune tuturor. O poveste care iti ramane vesnic in amintire si care nu se termina niciodata. De obicei dragostea adevarata e chiar sub nasul tau, cum spune un prieten de-al meu! Caruia ii dau dreptate! :D
     Dragostea adevarata nu cauta motive. Nu cauta motive sa te sune, nu cauta motive sa te sarute, nu cauta motive sa fuga. Dragostea adevarata iti va arata acel sarut pe care nu l-ai mai cunoscut niciodata. Sarutul sincer care te va face sa spui "Daaaa! A meritat asteptarea!". Dragostea adevarata iti va oferi acea imbratisare calda indiferent de cat de ciudata a fost ziua ta. Si te va intampina mereu cu un zambet venit din suflet. Pentru ca dragostea adevarata iti va face sufletul sa zambeasca si inima sa bata cu putere. Dragostea adevarata iti va oferi acel zambet care va topii din inima ta toata frica si amaraciunea. Dragostea adevarata se va uita cu drag la tine mereu. Chiar daca sunteti suparati. Nu va exista intrebarea "Oare o s-o pierd", ci "Cand ne vom impaca?" :) 
    Dragostea adevarata asteapta. Astepta rabdatoare ca tu sa fii pregatit(a) sa iti arati sufletul adevarat. De fapt asta conteaza. Dragostea adevarata nu va purta masti. Si te va iubi pe tine cel/cea adevarat/adevarata in toate momentele tale: dimineata la trezire ciufulit(a) si cu ochii plini de somn, atunci cand esti aranjat(a), atunci cand faci sport si esti transpirat(a), atunci cand iesi proaspat(a) de la dus, atunci cand esti nervos/nervoasa, atunci cand plangi, atunci cand razi, atunci cand tipi. 
     Dragostea adevarata nu va vrea ca tu sa te schimbi pentru ea. Si nici tu nu vei mai vrea sa o schimbi. Dar in schimb va scoate tot ce e mai bun din tine si te va face sa iti doresti tu mai multe. Dragostea adevarata te va incuraja mereu sa iti urmezi visurile si dorintele chiar daca asta inseamna sa pui pret mai mare pe visul tau decat pe visul lui. Pentru ca va face din visul tau visul vostru. Si veti fi doi care visati la fel. Iar atunci cand unul va obosi celalalt va veni si il va ajuta sa urmeze calea. Calea inimii. Calea pe care amandoi au ales-o!
     Dragostea adevarata iti va reteza mereu orice frica de la radacina si te va ajuta sa descoperi tu singur(a) raspunsul. Dragostea adevarata va sti cum sa te linisteasca atunci cand in inima si mintea ta e furtuna. Dragostea adevarata iti va face sufletul sa danseze si sa cante. Dragostea adevarata nu iti va da motive sa fii speriat(a) sau sa fugi. Va fi mereu acolo pentru tine sa te ajute sa te ridici. 


     Dragostea adevarata iti va demonstra ca iubirea tine o viata si ca te poti indragosti mereu de aceiasi persoana. Din nou si din nou! <3
      Si vei stii! Pentru ca dragostea adevarata nu se compara cu nimic din ce ai trait si ai cunoscut pana atunci! :) Vei stii ca nu ai cum sa o pierzi niciodata!



Magie si iubire
Andrada Muscalu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu